Graag nodigen we je uit voor het Roadmap Event in de Lichtfabriek Gouda op donderdag 28 oktober. Op deze historische plek draait het om energie. In 1910 werd hier de stroom opgewekt om in de huizen in Gouda het licht te laten branden. Energie 'stroomt', 'verlicht', 'verwarmt', maar werkt alleen als er verbinding is. Dat past ook bij onze community: vanuit de verbinding zetten we onze energie in om samen te bouwen aan goede doelen wereldwijd!

ProjectConnect Roadmap_Data en Informatie

VAN DATA TOT INFORMATIE

Welke informatie heb jij nodig om goed je werk te kunnen doen? Door welke bril kijk je, en wat zie je dan? Misschien werpen deze vragen een heel nieuw licht op de zaak, op de informatie die je uit het product ProjectConnect gaat halen. En misschien creëren we nieuwe manieren om gegevens hiervoor te verzamelen: om de energie op te wekken. Wij delen graag onze energie. Doe je mee?

Aanmelden

Mocht je het nog niet hebben gedaan, meld je dan nu aan voor ons Roadmap Event.

Locatie:   Lichtfabriek Gouda
Adres:     Hoge Gouwe 189 – 2801 LE

Datum:   donderdag 28 oktober 2021
Tijd:        10.00 uur - 13.00 uur 

Coronamaatregelen
We kijken er naar uit om met een groot deel van onze community samen te komen. Tegelijkertijd moeten we rekening houden met de in Nederland geldende (corona)richtlijnen voor horeca/evenementen. We zijn onder de huidige maatregelen verplicht alle deelnemers op een coronatoegangsbewijs te controleren.

Aanmelding ProjectConnect Roadmap 2021