WeConnect

Op 19 januari heeft de ProjectConnect organisatie in Oosterwolde een succesvolle teambuildingdag gehouden onder de naam “WeConnect”. Het evenement was bedoeld om het team van ontwikkelaars, consultants en andere medewerkers van de organisatie beter te leren kennen en te verbinden.

De dag begon met een aantal teambuildingactiviteiten, waarbij de deelnemers in kleine groepen samenwerkten om verschillende opdrachten te voltooien. Hierna werden er ontspannende activiteiten georganiseerd.

’s Avonds werd er samen gegeten en was er ruimte voor informele gesprekken en het uitwisselen van ideeën. Het evenement werd als een groot succes beschouwd door de deelnemers.

De organisatie van ProjectConnect ziet het evenement als een belangrijke stap in de ontwikkeling van een hechte en gemotiveerde groep medewerkers.

Deel dit artikel: