Data en Informatie_web1

Op donderdag 28 oktober komen we met een groot deel van de ProjectConnect Partner community in de Lichtfabriek in Gouda samen voor het Roadmap Event. Op deze historische plek draait het om energie. In 1910 werd hier de stroom opgewekt om in de huizen in Gouda het licht te laten branden. Energie ‘stroomt’, ‘verlicht’, ‘verwarmt’, maar werkt alleen als er verbinding is. Dat past ook bij onze community: vanuit de verbinding zetten we onze energie in om samen te bouwen aan goede doelen wereldwijd! Kortom: Plug in!

VAN DATA TOT INFORMATIE

Het event staat in het teken van data en informatie. Welke informatie heb jij nodig om goed je werk te kunnen doen? Door welke bril kijk je, en wat zie je dan? Misschien werpen deze vragen een heel nieuw licht op de zaak, op de gegevens die je uit het ProjectConnect platform gaat halen.
Graag gaan we met onze partners het gesprek aan om zo de Roadmap voor het komende jaar te bepalen.

We hopen voor een energizing event en kijken er naar uit om onze partners in Gouda te mogen verwelkomen!

Voor meer informatie over onze propositie bekijk de modules en solutions.

Deel dit artikel: