ecotrust-logo-400h

EcoTrust, een non-profitorganisatie gevestigd in Oeganda, heeft met succes ProjectConnect geïmplementeerd, een webplatform voor het beheren en volgen van programma’s en projecten.

De implementatie, die in februari 2022 begon, werd eind juni 2022 afgerond en nam slechts vier maanden in beslag. Het managementteam en het personeel van EcoTrust zijn getraind in het platform en gebruiken het nu om hun programma’s en projecten te ondersteunen.

De implementatie van ProjectConnect bij EcoTrust stelt de organisatie in staat om de efficiëntie en effectiviteit van hun programma’s en projecten te verbeteren. Het platform zorgt voor betere samenwerking, communicatie en het bijhouden van de voortgang.

Al met al is de implementatie van ProjectConnect bij EcoTrust een belangrijke mijlpaal en een waardevol instrument in het lopende werk om duurzame milieupraktijken in Oeganda te beschermen en te bevorderen.

Deel dit artikel: