Ontworpen voor Non-profit organisaties

ProjectConnect is ontworpen voor en door NGO’s. Wij gebruiken de terminologie die men in de branche kent. Wij passen de concepten toe die relevant zijn voor de non-profit sector.

Ondersteunt de gehele project-levenscyclus

Van Grant management (financiering), tot Eindevaluatie en alle stadia daartussen.

Modulair opgezet

U kunt kiezen welke functies voor u relevant zijn. Gebruikt u Outcome Harvesting? Wilt u Fondsmanagement toepassen? Schakel de betreffende module in en maak gebruik van de extra functionaliteit.

Integraal inzicht in uw projecten

Geen verschillende Excel-versies meer. Alle bij het project betrokken partijen kijken naar hetzelfde plaatje. De status en voortgang van projecten zijn direct inzichtelijk.

Eenvoudig rapporteren aan donoren

Activiteiten, kosten en resultaten worden eenvoudig samengevoegd en gerapporteerd aan donoren.

IATI publicatie in één klik

De IATI-rapportage is volledig geïntegreerd in ProjectConnect, waardoor handmatig werk niet meer nodig is en fouten worden voorkomen.

Ondersteunt de Theory of Change

Voor elk project een specifiek resultatenframework met impact, outcomes, outputs en activities met hun indicatoren en begrote bedragen.

Verhoogt productiviteit

Je bent productiever, omdat je minder handmatig werk hoeft te doen en tijdig geïnformeerd wordt. ProjectConnect waarschuwt gebruikers wanneer actie nodig is en levert informatie op het juiste moment.

Security-by-design

We weten dat projectgegevens zeer gevoelig kunnen zijn. Uw data wordt beschermd door een zeer veilige cloud-based infrastructuur.