Is je organisatie op zoek naar een oplossing om projecten te optimaliseren en zo de sociale impact te maximaliseren? In vier simpele stappen zorgen wij voor de allerbeste oplossing voor jouw projectorganisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Stap 1. Introductie
Wij komen bij je op kantoor of verzorgen een online presentatie van ProjectConnect. Samen met jou brengen we de juiste flow en structuur in je projecten en zorgen voor meer overzicht, eenvoudige rapportages en veel meer controle.

Stap 2. Beoordeling
Ben je klaar voor projectmatig werken? Heb je Theory of Change al gedefinieerd, of heb je daar hulp bij nodig? Wij nemen je projectorganisatie onder de loep en geven advies op maat.

Stap 3. Definiëren en ontwerpen
Hoe kunt je ProjectConnect optimaal gebruiken? Welke modules heb je nodig om overzicht en controle over je projecten te houden? Wij helpen je de projectstructuur op te zetten en ProjectConnect binnen je organisatie te introduceren.

Stap 4. Implementatie
Als je verdere hulp nodig heeft bij het uitrollen van ProjectConnect in je organisatie, met je partners of binnen een consortium, dan helpen wij graag met de implementatie. Onze consultants zorgen dat dit perfect is geregeld. Klaar om aan de slag te gaan? Laten we kennismaken! In een gesprek vertellen we je meer.

Contactformulier

Wilt je meer weten over ProjectConnect? Neem contact met ons op voor een gratis demo.

Gratis demo